ЧАСОМАНИЯ - Условия за ползване

При посещаването на http://chasomania.com ("ЧАСОМАНИЯ", "сайта", "форума"), вие се съгласявате на условиата написани долу, ако не сте съгласни с ези условия, не използвайте "ЧАСОМАНИЯ".

Запазваме правото си да променяме по всяко време условията за ползване и при промяна ще се опитаме на направим всично възможно да ви уведомим.

Въпреки, че администраторите и модераторите на този форум ще се опитат да премахнат или да променят възможно най-бързо всеки материал, носещ вреда, невъзможно е да бъдат прегледани всички съобщения. Вие разбирате, че всички съобщения на тези форуми изразяват личното мнение на съответните им автори, а не на администраторите, модераторите или уебмастъра (като изключим съобщенията, пуснати от тези хора), и следователно те не носят никаква отговорност.

Приемате да не пишете никакъв груб, неприличен, вулгарен, заплашителен, сексуално-ориентиран или всякакъв друг материал, който нарушава законите на държавата в която е хостнат сайта (България). Такова поведение може да доведе до моменталното и постоянното ви изгонване от този сайт за часовници. IP адресите, от които са направени всички съобщения се записват и при нужда могат да бъдат използвани.

Приемате, че уебмастъра, администратора и модераторите на този форум имат правото да премахват, променят или заключват всяка тема по всяко време, ако намерят за уместно. Като регистриран потребител одобрявате записването на всяка информация, която въведете, в нашата база данни. Въпреки, че тази информация няма да бъде предоставяна на трети страни без вашето одобрение, уебмастъра, администратора и модераторите на този форум не могат да бъдат отговорни за хакерски атаки, които могат да доведат до разкриване на данните.